Krassen verwijderen auto Schiedam

Voor krassen verwijderen uit uw auto in de buurt van Schiedam heeft ASN SchadeCentrum Rotterdam diverse mogelijkheden. Krassen aan uw auto zijn heel vervelend, niet alleen voor het zicht, maar wanneer ze gaan roesten, kan het de waarde van uw auto sterk verminderen.

Krassen verwijderen van uw auto in de buurt van Schiedam

Voor het verwijderen van krassen van uw auto in de buurt van Schiedam is ASN SchadeCentrum de partner die u zoekt. Wanneer krassen niet meer weg te poetsen zijn, kan dit effect hebben op de waarde van uw auto. Wanneer de krassen erg diep zijn, kunnen ze ook gaan roesten en bent u nog verder van huis. Wij voeren graag de herstelwerkzaamheden voor u uit en werken daarbij kosten besparend:

  • Of het nu gaat om kleine schades of grote complexe schades, wij kiezen voor kostenbewust herstel door efficiënt te werken.
  • Door toepassing van innovatieve en duurzame technieken zoals spotrepair houden we de kosten beheersbaar.
  • Hierbij staat een technisch verantwoord herstel voorop.

Kwaliteit, vakmanschap en service zijn onze waarden en worden geborgd in de ASN Multi-certificering van ons bedrijf.

Meer weten? Neem contact op

Wanneer u interesse heeft om de krassen uit uw auto te verwijderen door ASN SchadeCentrum in de buurt van Schiedam, dan kunt u vrijblijvend langskomen bij onze vestiging op de Bokelweg nr. 100 in Rotterdam. Voor meer vragen zijn wij ook telefonisch bereikbaar via Tel: (010) 41 54 540.