Krassen repareren auto

Wanneer u de krassen wilt laten repareren die op uw auto zitten, dan heeft ASN SchadeCentrum Rotterdam daar diverse behandelmogelijkheden voor. Naast dat krassen er niet fraai uitzien, is het ook belangrijk om ze te laten behandelen om te voorkomen dat de plekken gaan roesten en de lak van uw auto verder beschadigd. Zo voorkomt u dat uw auto verder in waarde verminderd.

Krassen laten repareren door ASN SchadeCentrum Rotterdam

Wanneer u de krassen wilt repareren in uw auto dan is ASN SchadeCentrum Rotterdam de specialist die u zoekt. Wij voeren graag de herstelwerkzaamheden voor u uit. Daarbij letten we op de kosten en op een duurzame oplossing:

  • Door het gebruik van innovatieve en duurzame technieken zoals spotrepair houden we de kosten voor onze klanten beheersbaar.
  • Wij kiezen voor kostenbewust herstel door efficiënt te werken, zowel bij grote en complexe schades als bij kleine krassen.

Technisch verantwoord herstel staat hierbij voorop, evenals onze waarden: kwaliteit, service en vakmanschap. Door de multi-certificering worden deze waarden ook geborgd.

 

Wij gaan graag voor u aan de slag

Wanneer u interesse heeft om de krassen te laten repareren en uw auto te herstellen door ASN SchadeCentrum Rotterdam, dan kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen via tel: (010) 41 54 540. Ook bent u van harte welkom bij onze vestiging op de Bokelweg in Rotterdam. Wij gaan graag voor u aan de slag!