Autoschadebedrijf Vlaardingen

Wat een gedoe, een autoschadebedrijf in de buurt van Vlaardingen vinden. U wilt niet teveel betalen, maar tegelijkertijd moet de schade wel netjes hersteld worden. En u heeft ook geen zin om een uur te moeten rijden. Bovendien, wat als de auto helemaal niet meer rijdt? ASN Schadecentrum in Rotterdam is een autoschadebedrijf op nog geen kwartier rijden van Vlaardingen en wij helpen u altijd, ongeacht de aard van de beschadiging.

Hét autoschadebedrijf bij Vlaardingen dat u op alle punten tegemoetkomt

Wat voor soort schade u ook heeft, bij ons autoschadebedrijf kunt u altijd terecht en dat vlakbij uw woonplaats Vlaardingen. Een deuk, een scheur in de ruit, een klapband, iedere soort reparatie wordt snel vakkundig uitgevoerd. En onze service gaat verder dan dat. Zo regelen wij ook de afhandeling met uw verzekering, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Moet u snel weg en heeft u geen tijd om te wachten? Dan zorgen wij voor vervangend vervoer, helemaal gratis!

Komt u langs of komen wij langs?

Bij kleine reparaties komt u voor een zo snel mogelijke dienstverlening langs op onze vestiging. Is de schade groter? Bel dan met telefoonnummer (010) 41 54 540. Een medewerker van ons autobedrijf komt dan bij u in Vlaardingen langs om de auto op te halen.