Auto herstel Rotterdam

Bij schade aan uw auto kunt u het herstel door ASN SchadeCentrum Rotterdam laten uitvoeren. Of het nu gaat om een paaltjesdeuk of een snelwegcrash: het herstellen van uw auto is onze specialiteit.

Schade of auto herstellen in Rotterdam

Bij schade aan uw auto of bij ander herstel bent u bij ASN SchadeCentrum Rotterdam aan het juiste adres. Wij leggen onze klanten graag in de watten: één telefoontje en wij regelen de rest. Van gratis transportservice tot vervangend vervoer en de afhandeling met de verzekeraars. Ons motto is niet voor niets: Klanten ontzorgen door alles uit handen te nemen. Daarbij waarborgen we service, kwaliteit en vakmanschap  van ons bedrijf. Zo regelen wij voor uw auto niet alleen het herstel, maar kunt u ook van ASN SchadeCentrum Rotterdam op aan.

Hulp nodig?

Heeft uw auto schade of is er sprake van herstel dat u wilt laten uitvoeren door SchadeCentrum Rotterdam? Neem dan vandaag nog telefonisch contact met ASN SchadeCentrum Rotterdam op door te bellen naar Tel: (010) 41 54 540. Of wanneer u het herstel aan uw auto direct wilt regelen kunt u ook langskomen. Wij zijn gevestigd op Bokelweg nr. 100 in Rotterdam. Wij zijn vlakbij de A20 gevestigd en daardoor gemakkelijk bereikbaar voor mensen uit de regio.